Lang leve de wet-wipes!

Campground Badlands NP

Wet wipes zijn je beste vriend. Als je kampeert.

 

Stel je voor: je kampeert in een National Park. Het is er prachtig! Je maakt wandelingen in de brandende zon, smeert zonnebrand, aait bizons (oke dat is iets overdreven…), en zweet je een ongeluk. Wat doe je dan als je terug bij je tent bent? Juist, douchen. Alleen is er geen water op de campsite. Wet-wipes to the rescue!

 

 

Canyonlands NP

Stel je voor: Je kampeert en maakt natuurlijk je eigen eten klaar op zo’n kampeer gas brandertje. Gaat prima, eten is heerlijk en de buiken weer gevuld. Maarja… Er lopen (mogelijk) beren over de campground. Dat betekent: al je eten en toiletspullen in een bearbox. Zorgen dat je tent en de rest van je site schoon zijn van etensresten, én: afwaswater mag echt niet zomaar weggegooid worden, want dat bevat onweerstaanbare geurtjes voor de beer. Wet-wipes do the trick!

 

 

 

Campground Page

En stel je eens voor: je staan met je tent in zand, modder, gras en steen. Je wilt natuurlijk je tent een beetje schoon houden, maar óók nog een bezem meenemen in de propvolle auto gaat wat ver. Hoe los je op dat je tentvloer bezaaid is met zand? Juiuist: wet-wipes ones again!

En over die auto gesproken… op de een of andere manier neem je altijd steentjes, zand, modder en gras mee naar binnen. En zit het niet alleen op de automatten maar ook op je dashboard en in alle vakjes. Aangezien we nette mensen zijn wil je ook dat een beetje netjes houden. Dus de wet-wipes wipen vrolijk door!

Lower Antelope Canyon

 

Stel je nou toch eens voor dat je in een National Park ergens gaat wandelen met je lief. Het is een prachtige dag in een ongelooflijk landschap. En er is niemand te bekennen… Je houdt toch van elkaar en het is heerlijk warm. Wat doe je dan? Jep… En lang leve de wet-wipes! 😉

4 Comments

on “Lang leve de wet-wipes!
4 Comments on “Lang leve de wet-wipes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

geef het juiste antwoord op de som *