Harm en Martine

Harm en Martine

Harm en Martine (in Andalusië)

Hoi! Wij zijn Harm en Martine 🙂 Bij elkaar sinds ons 16e, getrouwd sinds 2006 en we wonen in Den Haag, in Nederland. We houden erg van reizen, en gaan graag op vakantie. En eens in de zoveel tijd komt daar wel eens wat bijzonders tussendoor, zoals een lange reis… Daar hebben we deze website voor.

 

Maart 2013

Op het moment dat we dit schrijven in voorbereiding voor onze eerste grote reis.

Al jarenlang wilden wij een langere reis maken. Natuurlijk is hier geld, tijd en gelegenheid voor nodig. Omdat je nooit van alle drie genoeg hebt om te gaan, hebben we besloten het nu maar gewoon te doen. 🙂

Vanaf september 2013 tot ongeveer maart 2014 gaan we op reis door in ieder geval 2 continenten! Wat ontzettend spannend. We willen jullie graag op de hoogte houden van alle gebeurtenissen rondom en tijdens deze reis. Daarom hebben we deze website in het leven geroepen. Je kunt bijvoorbeeld foto’s bekijken, onze globale route bekijken (en of we ons eraan houden), en de blogs lezen die we schrijven. We vinden het super leuk als je een berichtje achterlaat.

 

December 2017

Alweer vier jaar geleden dat we de Azië reis maakten, wat gaat de tijd snel! We kregen toch weer de kriebels, en hebben een paar maanden geleden besloten om weer te gaan. Dit keer naar Noord-Amerika. Martine heeft daar tijdens haar studie een half jaar gezeten (Stanford University). Toen Harm langs kwam verloofden we in dit prachtige land en sindsdien heeft het wel een speciaal plekje in ons hart. Maarja… We hebben eigenlijk nog niks gezien van de USA! Tijd om daar verandering in te brengen.

Van april 2018 tot ongeveer augustus 2018 gaan we roadtrippen!

We zullen je proberen zo goed mogelijk mee te nemen op reis, en je zoveel mogelijk te laten meegenieten! Wil je automatisch bericht krijgen van nieuwe posts? Schrijf je dan daarvoor in rechts onderaan de website. (Button Follow)

 

3 Comments

on “Harm en Martine
3 Comments on “Harm en Martine
  1. Jaaaaaaaa hij is MOOI!!!

    Lijkt echt super liefjes! Ik kan niet wachten op de eerste berichtjes…en heel erg trots dat jullie het echt gaan doen, jullie verdienen het!

    Kus en see you in October….

    Mieke

  2. Martine en Harm,

    Fijn om te zien dat de voorbereidingen begonnen zijn en dat het er nu echt van gaat komen…spannend hoor!! We krijgen het nog druk met het bijhouden van verschillende blogs! Sterkte met het regelen en we gaan jullie volgen! Liefs van ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

geef het juiste antwoord op de som *